Veľké ambície priamo z Poľska

Predstavujeme vám značku KROSS, ktorá má veľké ambície priamo z Poľska. Už viac ako 30 rokov má zacieľ ponúkať svojím zákazníkom tie najlepšie bicykle tvorené celou radou odborníkov v rámci cyklistiky a zároveň testované profesionálnymi jazdcami v rámci rôznych medzinárodných súťažiach.

“KROSS je synonymum pre starostlivosť o každý detail a tvorbu trendov, ktoré si zamiluje každý cyklista. Už dnes sú naše bicykle tie najznámejšie v Poľsku a vďaka neustálemu dvíhaniu latky si ich čoraz častejšie vyberajú aj obyvatelia z viac ako 50 krajín z celého sveta.” píše sa na oficiálnom webe KROSS.

30 rokov skúsenosti

Už 30 rokov vytvára KROSS tie najkvalitnejšie bicykle – ako z ocele, tak aj z hliníka a uhlíkového vlákna (carbon).

Celý proces vzniku bicykla prebieha u nás, bez účasti iných firiem. Firma je zodpovedná za prípravu projektu, jeho prototypy, a napokon aj za samotnú výrobu vo vlastnej výrobnej hale. Od roku 2000 má firma k dispozícii moderný výrobný závod, ktorý vďaka pokročilým informatickým riešeniam riadi celý proces montáže a skladovania bicyklov. Vďaka tomu nemusí firma kupovať hotové rámy od subdodávateľov a má úplnú kontrolu nad kvalitou všetkých bicyklov.

Pozrite si video ako to vyzerá vo vnútri fabriky KROSS

 

Bicykle stvorené pre víťazstva

Výkonnostné bicykle KROSS sú voľbou mnohých profesionálov. Súvisí to so skúsenosťami a vedomosťami, ktoré firma nadobudla počas mnohých rokov. Od roku 2006 funguje v rámci firmy KROSS pretekárske cyklistické družstvo, ktoré sa aktívne zúčastňuje procesu tvorby nových rámov. Vďaka tomu sú bicykle MTB KROSS dokonale pripravené na zvládanie čoraz náročnejších trás svetového pohára XC a cestné bicykle cyklistovi pomôžu pri zdolávaní aj tých najnáročnejších vrcholov, pričom optimálna geometria uľahčuje bezpečný zjazd aj po tých najnebezpečnejších horských serpentínach.

Vlastná výroba karbónových rámov

Karbónové rámy sú v bicykloch KROSS vyrobené z najkvalitnejšieho uhlíkového vlákna – bez ohľadu na to, aký druh sme použili. Výrobný proces vyzerá pri každom bicykli tak isto a podlieha tým istým, náročným kvalitatívnym kritériám, bez ohľadu na to, aký druh vlákna sa v bicykli nachádza.

Firma KROSS disponuje od roku 2017 vlastnou linkou na výrobu karbónových rámov, vďaka čomu patrí do úzkej skupiny európskych producentov bicyklov, zodpovedných za výrobu karbónových rámov vo vlastnej réžii.

KROSS nezaostáva! Výroba elektrobicyklov je tu!

V roku 2017 prevzala firma KROSS holandského producenta elektrobicyklov. Vďaka tomuto spojeniu najvyšších štandardov kvality vyhotovenia bicykla a produkčnej technológie elektrobicyklov vznikli ešte dokonalejšie modely vybavené elektrickou asistenciou. Vo výrobe sú využívané iba najkvalitnejšie komponenty pochádzajúce od osvedčených dodávateľov a lídrov na trhu, pokiaľ ide o komponenty určené do elektrobicyklov.

Spoločná idea ako tá naša

Eco Stories sú našou metódou na podporu každodennej jazdy na bicykli. Vo firme KROSS veríme, že každodenná jazda na bicykli/elektrobicykli môže zmeniť svet k lepšiemu a prispieť k spomaleniu, a napokon aj zastaveniu klimatických zmien. Firma produkuje vysokokvalitné bicykle, ktoré môžu úspešne nahradiť automobil alebo hromadnú dopravu.

A preto sme sa v ENERGYBIKES rozhodli zaradiť značku KROSS do našej stálej ponuky! Značku KROSS nájdete na našej predajni Kostolište alebo si jednoducho a pohodlne z domu môžete objednať online ktorýkoľvek model.