Cyklovýlet: "Otvorenie cyklo sezóny 2023"

Dátum: 20. máj 2023

Miesto konania: Zámocký park Malacky

Cyklovýlet "Otvorenie cyklo sezóny 2023" bol výnimočnou udalosťou, ktorá spojila nadšených cyklistov na krásnych trasiach okolo Malaciek a Malých Karpát. Cieľom bolo nie len začať cyklosezónu 2023 v duchu zdravia a pohody, ale aj rozšíriť našu cyklistickú komunitu o nové tváre, zážitky a príbehy.

Dizajn bez názvu (6)

 

Udalosť zahŕňala viac ako 40 nadšencov cyklistiky, ktorí sa zapojili na svojich bicykloch alebo elektrobicykloch. Boli pripravení na dve rôzne trasy: hlavnú a skrátenú. Hlavná trasa ich zaviedla cez vojenské lesy v okolí Malaciek a pokračovala smerom k Malým Karpátam. Účastníci stúpali na vrch Hubalová, kde si vychutnali úžasný výhľad na okolitú krajinu. Po zaslúženej prestávke na Čermákovej lúke sa vydali na ďalší úsek. Skrátená trasa sa zamerala na lesy v okolí Malaciek a následne pokračovala pri rybníku, ktorý miestni nazývajú "dvojka rybník".

Obe skupiny skončili v cieľovom bode tohto nádherného cyklovýletu, kde ich čakalo občerstvenie od personálu Regal Burger Malacky.

Účastníci boli nadšení z organizácie výletu, krásnych cyklotrás a príjemnej atmosféry, ktorá sa medzi nimi vytvorila. V reakciách sa pýtali na ďalšie podobné akcie a tešili sa na ďalšie spoločné dobrodružstvá na dvoch kolesách.

Zaujímavými momentami boli prudké stúpanie smerom na vrch Hubalová, kde sa aj cyklisti na elektrobicykloch pekne spotili, a rýchla oprava defektu vďaka vybaveniu na servis, ktoré mal jeden z organizátorov pri sebe.

"Otvorenie cyklo sezóny 2023" nie len otvorilo novú cyklistickú sezónu, ale tiež vytvorilo spomienky a zážitky, ktoré budú ďalej posilňovať našu cyklistickú komunitu.

Ak hľadáte príležitosť stretávať sa s rovnako nadšenými cyklistami a objavovať krásy okolia na bicykli, pridajte sa k nám na našich budúcich akciách. Cyklistika je nielen šport, ale aj spôsob života, ktorý nám prináša slobodu a radosť z pohybu.

 

Všetkým účastníkom veľmi pekne ďakujeme a vidíme sa pri ďalších akciách!

Tím ENERGYBIKES